Wat is NAET?

NAET is de afkorting van Nambudripad’s Allergy Elimination Techniques.
NAET is ontwikkeld door Dr. Nambudripad. Het is een behandelmethode gebaseerd op de Oosterse geneeskunde en volgt zoals bij acupunctuur een holistische benadering.

NAET kan allergieën, intoleranties, gevoeligheden en emotionele blokkades testen, behandelen en verwijderen. Het is een natuurlijke, veilige, pijnloze methode zonder medicatie. Bij de behandeling worden de hersenen en het zenuwstelsel als het ware opnieuw “geprogrammeerd”.

Veel meer klachten dan tot nu toe werd aangenomen kunnen te maken hebben met allergieën, intoleranties of gevoeligheden. Soms is het heel duidelijk waar iemand op reageert, zoals bij bepaalde voedselintoleranties of hooikoorts. Veel vaker weet men echter niet waar men gevoelig of allergisch op reageert. Dat geeft gezondheidsklachten zonder duidelijke oorzaak.

Met NAET wordt ervoor gezorgd dat de ontregelende invloed van het allergeen op het lichaam wordt weggehaald en men weer zonder problemen in aanraking kan komen met de stof die van tevoren klachten veroorzaakte. Dit brengt het lichaam weer meer in balans. Hoe minder allergenen, hoe beter het gehele systeem functioneert, des te groter het welbevinden.

naet_logo_europe

 

Praktijk Vogels is aangesloten bij NAET Europe.

 

 

 

Voor meer informatie over NAET verwijs ik u graag naar allergie-weg.nl