Over William Vogels

In mijn praktijk combineer ik regelmatig acupunctuur en NAET, omdat ik hiermee goede resultaten bereik.

Door persoonlijke gezondheidsproblemen, waar de reguliere geneeskunde geen bevredigend antwoord op had, ben ik 20 jaar geleden op zoek gegaan naar een andere geneeswijze die mij kon helpen. Hierdoor kwam ik in contact met acupunctuur en NAET.

Behalve dat met deze behandelmethoden mijn gezondheidsproblemen zijn opgelost, wekten zij ook mijn interesse voor Chinese filosofie en geneeswijzen.Het resultaat: ik schreef me in voor de acupunctuuropleiding.

Na het afronden van de opleiding acupunctuur, Westers Medische Basiskennis en Chinese kruiden voor acupuncturisten, heb ik me door het volgen van diverse bijscholingen ondermeer verdiept in buikacupunctuur (Abdominal acupuncture) en de NAET / Total Reset Methode.

Na het afronden van de verschillende opleidingen en het starten van een eigen praktijk is mijn interesse en waardering voor de Chinese geneeswijze alleen nog maar sterker geworden. Door regelmatig bijscholingen te volgen gaan het leerproces en de verwondering door.

Persoonlijke contacten met andere therapeuten binnen de Chinese geneeswijze en andere disciplines stellen mij in staat om indien nodig een cliƫnt verder te helpen of te adviseren, wanneer verandering van therapie wenselijk is. Mocht ik twijfelen of daar anders aanleiding toe zijn, zal ik altijd adviseren contact met de huisarts op te nemen.

William Vogels

Gediplomeerd acupuncturist en NAET therapeut

Registratie en codes

Zhong: Reg. nr.: 0009949
AGB Zorgverlenerscode: 90-043872
KvK reg.nr.:08200477

Aangesloten bij:

Logo Zhong


Logo beroepsvereniging KAB-Koepel